Fanfare

 

 

Samenwerking

De fanfares van Muziekvereniging "St.Lambertus" uit Alphen en Muziekvereniging "St.Barbara" hebben sinds 1994 een samenwerkingsverband. Dit betekent samen repeteren en optredens verzorgen. De fanfares tellen samen 45 leden en staan onder leiding van John Derks.

 

 

Algemeen

Het fanfare orkest bestaat uit koperblazers en slagwerk. De bezetting bestaat o.a. uit bugels, trompetten, hoorns, trombones, baritons en saxofoons. Daarnaast wordt het ondersteund door het slagwerk d.m.v. drums, pauken en percussie. Het overgrote deel van de bevolking zal ons vooral kennen van de optredens tijdens de diverse jaarlijkse gebeurtenissen waarbij we ons op straat presenteren. Denk hierbij aan de intocht van Sinterklaas en met Koninginnedag . Maar tevens verzorgen we natuurlijk ook diverse concerten. Jaarlijks vindt er in Alphen een 2-daags Nieuwjaarsconcert plaats en ook in Dreumel wordt er jaarlijks een spetterend optreden neergezet. Er worden veelal moderne nummers gespeeld, met een hoog entertainment gehalte, ontleend aan films, musicals en Top-100.

 

Repetitie

De repetities vinden plaats op de dinsdagavond, afwisselend in Dorpshuis "De Hucht" in Alphen en MFA D'n Hoender in Dreumel. De oneven maanden in Dreumel en de even maanden in Alphen. Aanvang 20.00 uur.

 

Wat hebben wij te bieden:

  • Muziekles via Get Vibes Music Academy
  • Een korting op het lesgeld als je lid bent van de vereniging
  • Gezamenlijk spelen in het opleidingsorkest
  • Gratis instrument (als dit past in de fanfare bezetting)
  • Gratis uniformering
  • Gezelligheid

 

Informatie of aanmelding

Voor meer informatie of aanmelding kun je contact opnemen met:

Erik Verhoeff ( 0487-573210) of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

In het kort

Leden toegang